Lad os lære dig at kende

Kontakt os

Kadir Duran
"1,61803398874989..."
Partner / kreativ

Kadir Duran

Jeg elsker at være kreativ på alle tænkelige platforme. Ihærdighed, stædighed, flueknepperi og spontan arbejdstilgang beskriver mig godt.

Jesper Dalsgaard
"What we learn with pleasure, we never forget"
Partner / Udvikler

Jesper Dalsgaard

Jeg er nyuddannet multimediedesigner, men har mange års erfaring med Wordpress og online markedsføring. Jeg har arbejdet med online salg og markedsføring siden 2007, hvor jeg fik job på den første webshop.

Jeg har arbejdet som freelance Wordpress udvikler sideløbende med sit studie.

Jeg indrømmer gerne, at jeg er web nørd med stort N! Desuden er jeg nysgerrig af natur og svært glad for kaffe.

Dynamisk tilgang

Vores Proces

Hos Dynamik befinder vi os i en verden hvor udviklingen går rigtig stærkt. Derfor bruger vi mange resourcer på at holde os opdateret indenfor vores kompetenceområder.

Processen når der indledes et samarbejde med en ny kunde, starter med at vi skal lære din virksomhed at kende. Det er vigtigt for os at vide hvad du står for og at vi kender dine værdier – og ikke mindst hvad du gerne vil have dine kunder skal kende dig for.

For at sikre at det endelige resultat matcher disse punkter sætter vi en ære i, at du er med i processen hele vejen. I forbindelse med afslutningen af et projekt, gør vi meget ud af at snakke med dig om hvad der skal ske i fremtiden. Det gør vi fordi vi synes det er vigtigt at der ligger en klar aftale for fremtiden, så du fortsat får størst muligt udbytte af din løsning.

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)