Logo & website

Ny identitet til Sand Rengøring

Nyt pust

Over 13 år på markedet

Da Sand Rengøring blev overdraget til det næste familiemedlem, kom der for alvor et nyt pust i virksomheden. Selvom de har været på markedet i over 13 år, kendte man ikke rigtig til virksomheden. De havde nemlig ikke nogen former for synlighed, hvilket vi fik lov til at hjælpe dem med. Vi fik lov til at ligge de grundlæggende byggesten for Sand Rengøring og få tilpasset deres forretning til den digitale verden vi lever i.

Sand Rengøring logodesign

Vision, mission og værdier

I gennem logo

Vi lyttede til hvad Sand Rengøring står for og hvad de gerne vil fortælle deres eksisterende og nye kunder. Ærlig, ansvarlig og sikker rengøring er de nøgleord Sand Rengøring skal forbindes med. De gør til dagligt rent hos medicinske virksomheder og har derfor en ekspertise for påpasselighed. Når det gælder udstyr er de topmoderne og rummer et bredt felt inden for rengøring. Ved at samle alle disse ting har vi skabt et nyt udtryk for dem.

Mobile first

Responsivt website

Med den korte tidsfrist formåede vi alligevel at bygge et helt nyt website for Sand Rengøring. Vi byggede websitet i WordPress og sørgede for, at det fungerer optimalt på tværs af de forskellige enheder. Vores arbejde gjorde positivt indtryk for dem og der er blevet indledt et tæt samarbejde omkring løbende vedligeholdelse og SEO-optimeringer på deres website.

Sand Rengøring - Responsivt website
Resultater

Vækst i Sand Rengøring

De oplever en stor stigning i telefoniske henvendelser og dermed omsætning. Gennem perioden for samarbejdet er hjemmesidens trafik steget betydeligt, udelukkende gennem grundlæggende SEO arbejde.

+156%
Telefoniske henvendelser
+44%
Øget omsætning
+25%
Stigning af besøgende i ugen
Gennemgående design

Fremtiden med Sand Rengøring

Vi sørgede for, at skabe et gennemgående visuelt udtryk på tværs af alle tænkelige platforme og enheder. På deres køretøj, website, facebook side, visitkort og sågar i deres e-mail signatur. Dette er med til at skabe en seriøsitet om virksomheden og viser tilmed deres professionalisme udadtil.

Alt i alt er samarbejdet  forløbet meget positiv for begge parter og vi har fået lov til at varetage rådgivning og fremtidige relaterede opgaver for dem.

Sand Rengøring design

Se Sand Rengørings website

Har du spørgsmål eller gerne vil høre mere om denne case er du velkommen til at kontakte os.

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)