Video, tryk & web

Drinkskort, reklamefilm & website

Hvor venner mødes

Stalden Pool og Sportsbar

Stalden Esbjerg er en kendt pool og sportsbar med beliggenhed i byen Esbjerg, som huser ugentligt flere tusinde mennesker. Stalden Esbjerg tilbyder en række faciliteter for både bylivet, men også for folk der blot vil hygge sig med sport eller et slag pool med gutterne. Vores tætte samarbejde har været fleksibelt og vi har hjulpet Stalden i en række opgaver.

SEPE XTREME CHALLENGE

Promotions video

Vi har lavet en lille promotionsvideo for Stalden Esbjerg, som blev brugt i sammenhæng med SEPE Xtreme Challenge eventet i Esbjerg 2016. Vi var nede og optage små klip fra deres hyggelige stemning en fredag aften og ved at arbejde sammen med Agerbæk Reklamelyd opnåede vi et prangende resultat. Vi understøttede videoen med drinks billetter og formåede at skabe omtale og opfordre deltagere til at besøge Stalden både efter eventet og i fremtiden.

Strawberry Daiquiri

Cocktail Menu

Stalden har altid godt kunne tænke sig at tiltrække flere kvindelige gæster til stedet, som de hidtil har haft udfordringer med. Ved at lave en række justeringer for Stalden, har vi formået at øge attraktiviteten for de kvindelige gæster. Vi hjalp Stalden med at præsentere deres lækre cocktails i gennem en cocktail menu, hvor vi har været ude og fotografere og efterfølgende opstillet en flot og syngende cocktail menu. Vi hjalp dem også med at få trykt menuerne med kachering, så de fik en vandafvisende overflade. Der blev taget positivt imod menuerne, hvor det tilmed har vist sig at øge salget af cocktails.

Stalden Esbjerg - udpluk af cocktail menu


Attraktivitet og vækst

Resultater

Vores samarbejde for Stalden har øget besøgstallet, især for de kvindelige besøgende og har givet nogle klare og målbare resultater.

+184%
flere besøgende på website
+274%
solgte cocktails
2.700
månedlige besøgende på website
Fremtiden

Tæt samarbejde med Stalden Esbjerg

Vi hjælper ofte Stalden i form af sparring og rådgivning og udarbejder til tider markedsføringsmateriale. Stalden er meget åben og god til at tilpasse sig de optimeringer vi kommer med. I øjeblikket er vi ved at udvikle et nyt website for Stalden, som vil blive lanceret i sommeren 2017.

Se Staldens website

Har du spørgsmål eller gerne vil høre mere om denne case er du velkommen til at kontakte os.

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)