10 ugers idégenerering

Moove Advertising

Udviklende praktikforløb

Moove Advertising, full service reklamebureau i Esbjerg

Som et led i Multimediedesigner uddannelsen har vi været så heldige at gennemgå et lærerigt praktikforløb hos Moove Advertising i Esbjerg. Moove er et traditionelt full service reklamebureau i Esbjerg, som skiller sig ud ved at levere top profesionelle- og virkelig gennemtænkte løsninger til deres kunder. Holdet af medarbejdere hos Moove består af en række dygtige medarbejdere, som supplerer hinanden med ekspertise på forskellige fagområder.

Webløsninger hos Moove

Umbraco open source CMS

På web området beskæftiger Moove sig primært med Umbraco løsninger. Umbraco er en gratis open source platform, som til forskel fra f.eks. WordPress som er PHP baseret, er baseret på asp.net.

Gennem praktikforløbet fik vi et grundigt indblik i Umbraco og har derfor fået et solidt sammenligningsgrundlag, mellem Umbraco og WordPress.

Til langt de fleste løsninger afhænger valget af CMS system af personlig præferencer og erfaring. Er du i tvivl om hvilket CMS system der er passende for din forretning, tager vi meget gerne en uforpligtende snak.

Moove Advertising - Et reklamebureau i Esbjerg

Afprøvning af idéer

10 uger med idéudvikling

I løbet af de 10 uger praktikforløbet varede, var vores primære opgave at hjælpe med udviklingen af Mooves nye hjemmeside. Husets art director havde på forhånd lavet et udkast til designlinjen og vi fik, med udgangspunkt i det, til opgave at lave et bud på en mulig strukturering af indhold og designlinje.
Et professionelt reklamebureau i Esbjerg, kræver en gennemarbejdet løsning og processen var derfor iterativ. Første udkast til hjemmesidens strukturmæssige opbygning gav ny inspiration til designet og der blev derfor udarbejdet en version 2 af designet, som nu skulle implementeres.
Denne process blev gentaget flere gange og har nu resulteret i en gennemarbejdet løsning, som i skrivende stund er i gang med at blive implementeret. Følg med på Mooves hjemmeside og se den nye løsning når den er klar.

Fremtiden

Lærerigt i mere end en forstand

Forløbet hos Moove Advertising har givet os hos Dynamik, et spændende indblik i hvordan et længerevarende udviklingsforløb kan gribes an. Samtidigt har det givet os et uvurderligt bekendtskab i vores netværk, som vi er sikre på kan blive givtigt for begge parter i fremtiden.

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)