Responsivt website

Brørup MedieNet havde brug for forandring

Redesign med fokus på mobil og tablet

Responsiv WordPress hjemmeside

Brørup MedieNet kontaktede Dynamik med henblik på at få udviklet en ny- responsiv hjemmeside i WordPress. Foreningen havde en ældre- men velfungerende hjemmeside. Dog var den ikke responsiv og dermed ikke så brugervenlig på mobil og tablet enheder. Desuden havde man et ønske om at gøre det lettere at redigere indholdet, da den eksisterende hjemmeside ikke byggede på et CMS system.

Derfor er en stor del af det gamle indhold og den gamle struktur genbrugt, men pakket ind i et nyt design. Dynamik udviklede et custom WordPress tema til Brørup MedieNet med de ønskede funktioner. Temaet har flere forskellige custom indholdstyper, som bruges i forbindelse med en FAQ sektionen og driftstatus sektionen. Her er det let for administratoren selv at oprette-, redigere- og slette indhold. Desuden havde man et ønske om en nyheds sektion, hvor WordPress’ standard blogindlæg var oplagte til formålet.

Oplæring af Webmaster

Efter lanceringen af den nye WordPress hjemmeside, har Dynamik forestået oplæringen af Brørup MedieNets webmaster. Denne process er vigtig for de af vores kunder, som selv ønsker at vedligeholde og opdatere hjemmesiden.
Vi har fuld forståelse for at det kan være svært at lære et helt nyt system at kende ved en enkelt gennemgang. Derfor har vi selvfølgelig ydet løbende support, hvis man har mødt udfordringer, eller havde behov for at få nogle funktioner genopfrisket.

Du kan også sagtens få en lignende aftale med os. Klik herunder og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt os i dag

Wordpress hjemmeside. Special udviklet løsning til Brørup MedieNet

WordPress hjemmeside som skalerbar løsning

Løsningen til Brørup MedieNet er bygget med henblik på senere at kunne udvide hjemmesidens funktionalitet i fremtiden. På den måde bliver investeringen mere langsigtet og sikrer en højere grad af merværdi for Brørup MedieNet.

WordPress hastighedsoptimering

Hos Dynamik har vi altid fokus på hastighedsoptimering, både i forhold til brugervenlighed og søgemaskineoptimering. Derfor er der, også på Brørup MedieNet gjort en del ud af denne disciplin.

Har du allerede en WordPress hjemmeside, kan du teste sidens loadhastighed ved hjælp af GTMetrix, som er et gratis online tool til formålet. Her får du, ud over testresultatet, en prioriteret liste over ting du kan gøre for at optimere loadhastigheden.

Besøg Brørup MedieNets hjemmeside her.

Har du spørgmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os nu

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)