Digital Marketing - og hvad det kan gøre for dig

I dag foregår så godt som alting digitalt - det gælder især også markedsføring. Digital markedsføring er et begreb der der dækker over valgmuligheder, for dig som virksomhed, så du kan blive set.

Det giver dig mulighed for at møde forbrugeren eller din kunde netop på den platform, som de anvender, hvad enten du slår på meget nær og personlig kundekontakt, eller at rykke ud til mængderne på de sociale medier.

I bund og grund er digital markedsføring din højre hånd for at sælge dine produkter eller services online. Vælger du Dynamik som din partner i markedsføring, så hjælper vi dig med ekspertise, råd og vejledning der er skræddersyet til din virksomhed. I samarbejde med dig, står vi for alt benarbejdet, og du nyder godt at træets frugt - så bliver det ikke nemmere.

Hvad går det ud på?

Til en start kan digital marketing være en jungle, hvis du ikke er bekendt med det i forvejen. Der er så mange muligheder her, at det er nemt at blive forvirret eller vælge forkert. Hos Dynamik tilbyder vi dig en vifte af forskellige platforme, som kan gavne væksten i din virksomhed.

Her taler vi blandt andet om:

Facebook marketing
Dette indebærer ikke kun opslag på din virksomheds Facebook side, men også annoncering og retargeting fra besøgende på dit firmas hjemmeside.

SEM (også kendt som SEO)
Søgemaskineoptimering er grundlæggende markedsføring på en hjemmeside. Dette giver ikke blot dine kunder indsigt i hvem du, hvad dine værdier er, og hvad du tilbyder, men slår også på de nøgleord (eller keywords), som dine kunder anvender på Google for at ramme netop din service eller dit produkt.

Google Ads
Annoncering på Google placerer dig et skridt foran dine konkurrenter. Her er der tale om betalt annoncering der vises, når dine kunder søger efter et produkt eller en service. En yderst effektiv måde at blive synlig på, hvad enten du skyder bredt eller specifikt.

E-mail marketing
Måske synes du E-mail marketing er en ældgammel metode til at nå ud til dine kunder på, men ved du så, at det er den absolut mest effektive metode? Her når du ud til loyale kunder, og giver dem specifikke tilbud eller informationer. Det er også her der er langt mere data der kan analyseres ud af kundernes adfærd.

Så hvad skal du vælge?

Når der er så mange muligheder derude - hvad gør du så? For os er det svært at vurdere gennem en tekst på hjemmesiden, men til en snak over telefonen eller til et møde os dig eller os, så står vi klar med en plan, der er strikket sammen til dit behov, budget og din virksomhed.

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, så står vi klar med kaffe og kage - og selvfølgelig med en god snak om digital marketing, der får din virksomhed to skridt foran konkurrenterne.