skal vi bygge en

digital identitet

rød tråd

Digital identitet

Digital identitet. For at kunne udstråle professionalisme med din virksomhed er det alfa og omega, at du bevarer en rød tråd i gennem ALLE de visuelle elementer. Der skal være en klar sammenhæng og dine kunder skal kunne genkende din virksomhed på alle tænkelige enheder og platforme. Dette øger troværdigheden og seriøsiteten af din virksomhed. Derfor er det vigtigt med en grundig digital identitet.

Inden vi arbejder kreativt, sørger vi selvfølgelig at kigge på markedet og lave det nødvendige research. Sådan sikrer vi os, at vores arbejde gør en forskel for din virksomhed og giver dig den værdi du skal bruge.

Få samlet byggestenene

Designmanual

Lad os samle grundstenene for din virksomhed, så din virksomhed har et solidt fundament i form af en digital identitet – dette indebærer sammenhængende design af alt fra et logo til en e-mail signatur.

Vi kan hjælpe dig med alt det visuelle for din virksomhed, det kan være enkeltstående opgaver eller flere opgaver samlet – det er alt efter dine ønsker og behov. Vi sørger for at samle alt vores arbejde i en overskuelig manual, så det i fremtiden bliver nemmere for din virksomhed at følge retningslinjerne for designet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hvad vi kan tilbyde din virksomhed 

Vi kan hjælpe dig med mere end du tror

Et udpluk af de ting vi kan

Vi har samlet et lille udpluk af de ting vi kan hjælpe din virksomhed med:

– Logo design
– Udvikling af digital identitet
– Farvetema
– Design manual
– Fotografering / video
– Tryksager (Katalog, plakat, flyer, visitkort mv.)

Er der noget vi har glemt?

Kontakt os uanset virksomhed

Vi har arbejdet sammen med mange forskellige typer af virksomheder og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed. Vi sørger for at tilpasse vores arbejde din virksomhed og rådgiver dig videre på hvad der vil være den optimale løsning for din virksomhed.

Du kan følge vores seneste værker og iagttagelser på vores Facebook side

Share This

Download gratis vores ebog!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag vores e-bog "14 SEO TRICKS SOM ØGER DIN SYNLIGHED PÅ GOOGLE"

Fedt, tusind tak for din tilmelding! Tjek din mail :-)