Kraftfuld e-mail markedsføring direkte til kunden

Med e-mail markedsføring har du en unik måde at nå direkte ud til din målgruppe samt eksisterende kunde. Det er uden tvivl den stærkeste form for online markedsføring med den højeste konversionsrate sammenlignet med sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram. Denne metode åbner blandt andet op for at sende information, tilbud og/eller underholde dine kunder og modtagere på anden vis.

Det skaber en tæt relation til dine kunder eller samarbejdspartnere, og vi hos Dynamik hjælper dig med at komme i gang. Vi rådfører dig til det bedste valg, og sammen kan vi finde ud af om valget ligger på at sende mails ud til private, erhverv eller begge! Det vigtige element ligger i at række ud.

Hvad kan du forvente af os?

Det er simpelt! I samarbejde med dig, designer vi et gennemgående look, der passer til din virksomheds identitet. Naturligvis tager vi højde for, at designet kan ses på mobiltelefoner såvel som computere, således alle uanset platform kan se dit indhold ordentligt.

Hvis du har fået nye produkter hjem, har en fælles meddelelse (måske fri fragt eller en aktiv rabatkode i en periode?), som du ønsker sendt ud til kunderne, så kontakter du os. Vi sætter i gang med det samme, så du når ud til dine kunder hurtigst muligt.

Hos Dynamik benytter vi os af værktøjerne Mailchimp og ActiveCampaign til at levere dig de bedste og mest effektive resultater Begge platforme er et led i at automatisere din e-mail marketing, men også give dig et godt indblik i dine kunders adfærd i nyhedsbrevet. Vi overvåger samlet set, hvordan dine kunder modtager alt omkring dine mails: Billeder, videoer, links og hvad de klikker på.

Alt det og mere til kan vi tage med videre til forbedringen af dine nyhedsbrevet og samlede markedsføring online.

Opdateret og klar til resultater

Vi holder øje med trends for dig! Med e-mail marketing gælder det om at holde sig relevant, og Dynamik har altid fingeren på pulsen, så du står stærkere med din markedsføring. Alt det nye og sikre inden for design, opsætning, marketingsstrategier ovs. lægger vi i dine nyhedsbreve og e-mail markedsføring. Over tid har vi mulighed for at analysere dine resultater og tilpasse dem netop til dine behov.

Med et samarbejde med os, er du sikker på at få skabt resultater.