Nå ud til din målgruppe med Facebook Marketing

Facebook er det mest anvendte sociale medie i Danmark - faktisk i hele verden - og derfor er der mange potentielle kunder. Med Facebook marketing kan du nå ud til alle fra lokalen til nationalen. Du har nemlig mulighed for at definere, hvem du ønsker at nå ud til.

Som platform fungerer Facebook fantastisk uanset din virksomhedstype. Formålet med Facebook er at dele informationer mellem venner, bekendte og familie, og når dit indhold er på platformen, har du allerede øget sandsynligheden for at det sker. Det handler om at få folk til at snakke om din virksomhed.

Gør dig synlig med Facebook

Dynamik hjælper dig med at opsætte kampagner målrettet mod folk med interesse inden for, hvad du sælger. Facebook er et dynamisk medie, der tillader at folk interagerer med dit indhold, og kan henvende sig direkte med spørgsmål omkring produkter, ydelser mv. Det gør dig et skridt foran altid at kunne have din kunde lige ved hånden.

Med synlighed kommer billeder, video og andet indhold naturligt. For at få mest ud af interaktionen med dine kunder, er det essentielt, at du fremstår skarp og professionel i de mest nødvendige ting: At have klare billeder som profilbillede og coverbillede er en af dem. Hvis du ikke har dette, kan det påvirke dig i en negativ retning. Her står Dynamik klar til at hjælpe! Vi har alt udstyret til at gøre dig i tip-top Facebook stand og klar til at modtage kunder, ordrer og sørge for, at alting er i orden.

Kender du til Facebook retargeting?

Måske kender du ikke begrebet “Facebook retargeting”, måske gør du, men det du bør vide om det er, at det er et rigtig godt værktøj. Retargeting henvender sig til kunder og brugere der allerede har interageret med din virksomhed. Her kan du brugerdefinere lister over målgruppen gennem specifikke handlinger. Eksempelvis, hvis en kunde har forladt din hjemmeside med kurven fuld, kan du, gennem Facebook retargeting, annoncere varerne som de tidligere har klikket på. Annoncerne er dynamiske, og ændrer sig for hver kunde afhængig af deres adfærd.

Det er smart, og det er effektivt. Dynamik hjælper dig i gang med opsætning af annoncer, sponsorerede opslag, og meget andet Facebook kan tilbyde. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.