Foden indenfor i en online verden

Google Ads er en dynamisk marketingsplatform, der får dig ud i æteren gennem dine produkter. Annoncer i toppen af Google giver dig et boost i den rigtige retning i din online markedsføring.

Det virker på din måde, at en kunde søger efter et produkt eller en service, og hvis du matcher kriterierne, har du stor sandsynlighed for at dukke op blandt de betalte og organiske resultater. Google Ads handler udelukkende om betalte søgeresultater, men gennem Søgeoptimering (SEO) kan du også være på den første side af Google.

Markedsføring efter dit budget

Fordelen ved at annoncere gennem Google Ads er, at du kan betale det, som du har råd til. Du kan lægge et fast budget for, hvad du er i stand til at betale pr. klik pr. annonce. Her er det rigtig godt at kunne finde nogle søgeord, eller nøgleord, der passer bedst til dig. Eksempelvis, er du blomsterbinder med base i Esbjerg vil nøgleordet “Blomsterbinder Esbjerg” eller “Blomster Esbjerg” begge være passende søgetermer.

Derfor kan du nyde godt af ekspertisen i Dynamik, hvor vi har løbende samtaler (hos dig eller over telefonen), omkring hvad du har behov for, samt hvad der matcher din virksomhed bedst. Vi sætter os ind i, hvad du har for en virksomhed, samt hvad dine kunder måtte lede efter. Den information anvender vi i din Google Ads kampagner, annoncer mv. og giver dig kunder i butikken.

Bliv set på YouTube!

Google Ads er ikke kun annoncer på søgemaskinen i sig selv, men også reklamer inden afspilningen af en YouTube video. Med en kort video har du mulighed for at nå ud til kunderne på anden vis i forhold til TV-reklamer eller sociale medier. Det første segment af din reklame på YouTube kan ikke springes over, og de første minimum 5 sekunder er altafgørende for modtagerens syn.

Køber du reklameplads på en YouTube video har vi mandskab og udstyr til at levere dig en professionel og personlig video - i bund og grund får du hele pakken, når du har et samarbejde med Dynamik.