Søgemaskineoptimering (SEO) og andre aktiviteter

Nå din hjemmeside er lavet, den indledende søgemaskineoptimering er udført og din Facebook annoncering er sat i gang er det fristende at læne sig tilbage og vente på at telefonen begynder at ringe. Det er dog vores erfaring at det sjældent går sådan med det samme. Det er af samme årsag at det er super vigtigt at opstille mål og efterfølgende at måle på dine aktiviteters performance.

Ved at opstille mål, får man konkrete tal at forholde sig til, hvorefter optimeringsarbejdet kan gå i gang. Faktisk er det noget af det vi synes gør online markedsføring så spændende. Der findes effektive tools som giver dig konkrete tal at optimere ud fra.

Vi hører ofte fra vores kunder, at den efterfølgende optimeringsopgave kan være svær at få tid til, samtidigt med at forretningens andre aktiviteter skal varetages. Derfor vælger mange kunder at lave en aftale med Dynamik om at varetage den løbende optimering og udvikling. På den måde prioriteres kundens egen tid på det de brænder for, nemlig at køre deres forretning.

SEO er nøglen til at overhale konkurrenterne

Du er ikke den eneste som har svært ved at presse mere ind i en travl arbejdsdag. Det gælder sikkert også for størstedelen af dine konkurrenter. Derfor kan det være en god investering at betale for at få lavet den nødvendige optimering og på den måde overhale de andre på markedet. Test let din hjemmesides performance i gratis toolet GTMetrics.

Ring til os i dag, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for samarbejde.

Hastighedsoptimering er ofte et overset område

Mange glemmer hjemmesidens loadhastighed og vigtigheden heraf. Hastigheden er vigtig, både i forhold til dine kunder, men også i forhold til Google. Har du et eksisterende WordPress hjemmeside, med mange plugins, er der god sandsynlighed for at loadtiden kan forkortes væsentligt (Hvis det er blevet overset).

Hos Dynamik har vi stor erfaring med hastighedsoptimering af WordPress løsninger. Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Har du brug for yderlige søgemaskineoptimering?

Din hjemmeside kan have et nok så fedt og brugervenligt design, men hvis dine kunder ikke kan finde dig sælger du ikke noget. Det er derfor vigtigt løbende at lave søgemaskineoptimering af din hjemmeside, mod relevante søgeord. Søgemaskineoptimering er en løbende process, som kræver vedholdenhed og målrettethed. Dine konkurrenter bruger højest sandsynligt også resourcer på dette område. Derfor er det nødvendigt at afsætte tid og resourcer til at tage kampen op.

Vi har skrevet et blogindlæg om emnet, som måske kan god spændende læsning hvis du er ny i “SEO-verdenen”.

Vi hjælper dig selvfølgelig også meget gerne med SEO arbejdet. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.