Har du brug for en woocommerce webshop, som fanger dine kunders interesse?

Der kan være flere grunde til at du har brug for en webshop. Måske har du allerede en fysisk forretning, men ønsker at kunne tilbyde dine kunder at kunne handle online. Det kan også være modsat, at du ikke har nogen fysisk forretning og i øvrigt ikke har nogen ambitioner om at skulle have det. Men måske har du en god forretningsidé, som er særligt velegnet til at sælge produkter online i en WooCommerce webshop.

I begge tilfælde glæder vi os til at høre fra dig.

Wordpress og woocommverce webshop

Langt størstedelen af vores webshop kunders løsninger er bygget i WooCommerce. WooCommerce er et WordPress plugin, som udbygger systemet med en fuldt fungerende webshop. En af de store fordele ved både WordPress og WooCommerce, er at det er 100% gratis at bruge. Samtidigt kræver systemet mindre af serveren og kan, indtil en hvis størrelse, sagtens køre på en delt server, som man kender det fra mange at lavpris hosting udbyderne.

Webshop med online betalinger

For at kunne modtage betalinger online, kræves hhv. en indløsningsaftale og en betalingsgateway. Udvikler du din WooCommerce webshop i samarbejde med Dynamik, bestemmer du selv om du selv vil styre den del, eller om vi skal gøre det for dig.

Vi har et tæt samarbejde med Bambora og kan hjælpe dig med at få opsat en webshop med mulighed for forskellige betalingsmuligheder, herunder: kreditkort, dankort, mobilepay og viabill.

ERP-integration - hvis din webshop skal snakke sammen med dit økonomisystem

Når din webshop når en hvis størrelse, kan arbejdet med at bogføre dine onlineordrer i dit økonomisystem hurtigt blive en tidskrævende opgave. Derfor vælger mange af vores kunder at få koblet webshoppen sammen med deres økonomisystem.

Hos Dynamik tilbyder vi integration til flere gængse økonomisystemer som f.eks. Dinero og e-Conomic.

Integrationen sørger for automatisk at oprette dine webshop ordrer i dit økonomisystem. Yderligere er det muligt at styre dine priser direkte fra økonomisystemet, så du kun skal vedligeholde et sted.

Benytter du et andet økonomisystem end de nævnte, hører vi alligevel meget gerne fra dig. Kan vi ikke hjælpe dig hos Dynamik, kan vi ofte henvise til en dygtig samarbejdspartner.

Webshopløsning i Shopify

Hos Dynamik hjælper vi dig også gerne med din Shopify webshop. Shopify er et super enkelt system at bruge, selv for den ikke-tekniske shopejer. Dog hører vi nogle gange at det kan være svært at komme i gang og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har hjulpet med opbygning af flere Shopify webshops og hjælper også meget gerne dig i gang. Shopify er ikke gratis, som det er tilfældet med WooCommerce. Shopify har nogle forskellige webshop produkter, med forskellige priser. Læs om de forskellige løsninger her, for at få et overblik over din pris.

Din webshops synlighed

Din nye webshop er kun noget værd hvis dine potentielle kunder kan finde den. Derfor sørger vi altid for at udvikle en platform som er velegnet til det fremadrettede arbejde med søgemaskineoptimering. Vi hjælper dig også gerne i gang med din indsats på de sociale platforme som f.eks. Facebook, Instagram og lign.

Det er vores erfaring at de bedste resultater opnås, ved at tænke søgemaskinerne og de sociale medier med i løsningen fra starten. På den måde kan man begynde at opbygge sin tilstedeværelse, samtidigt med at måler på hvilke tiltag der virker og påvirker forretningens bundlinje positivt.