Hvad koster en ny hjemmeside til din forretning?

Hos Dynamik laver vi hjemmesider til alle typer virksomheder. Om du er nystartet iværksætter eller en etableret virksomhed, betyder ikke noget for os, vi tilpasser projekterne efter dit budget. Prisen på en ny hjemmeside kan variere rigtig meget fra et bureau til et andet og det samme gælder kvaliteten af den løsning der leveres. Derfor gør vi meget ud af, sammen med dig, at fastsætte et mål for din nye hjemmeside. Hvad skal der til for at investeringen har været lønsom for dig og din forretning?

Opsætter man ikke mål helt fra starten, skyder man i blinde. Vi mener det er ekstremt vigtigt at måle på hvad din forretning får ud af de besøgende din hjemmeside genererer. På den måde sikres det at din hjemmeside løbende kan optimeres og dermed øge din konverteringsrate. (Besøgende der bliver til kunder)

Det er centralt for os at din nye hjemmeside giver din forretning værdi.

Ring gerne til os til en uforpligtende snak om dine ønsker og mål.

Dit website skal kunne findes

Når din hjemmeside er færdigbygget og klar til lancering, er den kun noget værd hvis dine kunder kan finde den. Her kommer søgemaskineoptimering ind i billedet.

Får du lavet din nye hjemmeside hos Dynamik, sørger vi altid for at du har et godt fundament for det fremtidige arbejde med søgemaskineoptimering.

Din hjemmeside skal selvfølgelig også vedligeholdes og opdateres

Ny hjemmeside i WordPress? Vi bygger den for dig.

Når vi bygger din nye hjemmeside, foregår det i WordPress CMS. Dette gør at du i fremtiden selv vil kunne vedligeholde din hjemmeside og opdatere dit indhold. WordPress er et fleksibelt og gennemprøvet system, som lige nu kører 27% af verdens hjemmesider. Dette gør at der findes et stort community af både WordPress- brugere og udviklere. På den måde er der i langt de fleste situationer hjælp at hente, hvis der er noget man som hjemmeside ejer er i tvivl om omkring systemet.

Vil du hellere lave noget andet?

Vi er selvfølgelig klar over at ikke alle deler vores begejstring, når det handler om web og online markedsføring. Hører du til dem som hellere vil fokusere på andre områder af din forretning, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Vi har flere kunder som overlader opdatering og vedligehold til os. I det tilfælde vil vi, i tæt samarbejde med dig, varetage at skrive tekster, behandle billeder, opdatere dine sociale profiler osv.

Er denne løsning noget for dig, sammensætter vi en aftale som passer til dine ønsker og behov – og ikke mindst til dit budget for en ny hjemmeside.

Hvad koster et nyt website?

Prisen på en ny hjemmeside kan variere rigtig meget og kan tilpasses dine ønsker og ambitionsniveau.

Du vil altid ende ud med en hjemmeside med et unikt design, tilpasset til din forretning. Nogle løsninger baseres på et tilpasset WordPress tema, mens andre udvikles helt fra bunden. Dette afhænger af dine ønsker og krav til løsningen.

Vi har allerede hjulpet mange kunder, som ønskede at udvikle deres forretning online. Herunder har vi udvalgt et par relevante cases, som alle tager udgangspunkt i en hjemmesideløsning.