Styrk dit image med levende billeder

Et billede siger mere end tusind ord - storytelling er dit vigtigste våben, når du er online. Du kan ikke være på nettet uden at finde tusindvis af billeder, videoer og grafiske elementer. Alle disse dele er med til at skabe et koncept om, hvem din virksomhed er, hvad den står for, og, vigtigst af alt, hvordan eksisterende og potentielle kunder opfatter dit brand og din virksomhed.

Hos Dynamik står du stærkt i fronten med billeder og video lavet af erfarne professionelle med udstyret på plads. Uanset hvordan du har din online identitet, er billeder en nødvendighed. Som det stærkeste led, hvad enten det er på din egen hjemmeside, på de sociale medier eller via e-mail marketing, så står video som det kraftigste værktøj.

Video og hvorfor det er vejen frem

Med video giver du dine kunder et hurtigt og effektivt indblik i din hverdag, virksomhed og værdier. Det er et medie der er nemt for modtageren at forbruge, og som samtidig leverer dit budskab på den måde, du ønsker at frembringe.

Inden videoens optagelse, vil vi udarbejde et storyboard, som godkendes af dig. Hvis du har input, idéer eller andet tager vi naturligvis højde for det. Vi skyder ikke før du har godkendt det. Derefter aftaler vi tid og sted, så kommer et filmhold ud til dig. Du kan forvente høj professionalisme af os med rutinerede kameraoperatører, der tilpasser sig situationen ved nødvendighed.

Storytelling er ikke bare en historie

Det er oplevelsen af dit brand eller din virksomhed. Hvis du tænker, at storytelling og video udelukkende gavner store virksomheder, så er svaret nej. En lille håndværker forretning kan sagtens få stor glæde og flere kunder af at vise sig med videoer, skarpe billeder på hjemmesiden og sociale medier. Det hele er med til at skabe en råd tråd, og den vil Dynamik gerne hjælpe med at levere.

Tager du skridtet videre i dag, så står vi klar til at rådgive dig.